Workshops, cursussen en lezingen

Bent u geïnteresseerd geraakt in natuurrijke tuinen en natuurlijk tuinieren en wilt u hier graag meer over weten? Hoveniersbedrijf Veris geeft ook cursussen, workshops en lezingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op over het aanbod. Bij workshops en lezingen op aanvraag kunt u in overleg met Veris het onderwerp bepalen.

Fruitbomen snoeien

Fruitbomen houden is een genot voor in de tuin en in de keuken. Maar hoe snoei je deze nu optimaal? Egbert Jansen geeft regelmatig workshops over het snoeien van de verschillende typen fruitbomen. Download hier alvast zijn artikel over fruitbomen snoeien.

Wandelingen

Hoveniersbedrijf Veris heeft bij tuinwerkzaamheden dagelijks met de natuur te maken. Daarbij wordt soms op een andere manier naar het landschap en de daarin levende planten en dieren gekeken dan u gewend bent. Wilt u daarin delen? Boek dan een wandeling bij ons. In overleg met u bepalen we waar de wandeling plaatsvindt.

Imkerij

Bijen houden is een interessant vak. Steeds meer wordt ook duidelijk dat bijenvolken en wilde bijen heel belangrijk zijn voor land- en tuinbouw, en voor de natuur.
Veris heeft ervaring in het bijen houden. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u een lezing en/of excursie aanvragen.

  • Bijenkasten
  • Koninginnebij
  • Bijenhotel